Andrei Oliver Brasovean 1979-ben született Romániában, de jelenleg Németországban él. 1991-ben kezdett zenei producerként dolgozni.

 

image

A több mint 20 év alatt előkelő helyet sikerült szereznie a szcénában, leghíresebb projektje ATMA névre hallgat. A trance projektjei mellett foglalkozik még filmzenék írásával is.

image

ATMA

Ezidáig három teljes hosszúságú albuma jelent meg más-más kiadóknál. Az első 2006-ban Beyond Good And Evil címen a Geomagnetic kiadótól, melyben a dallamos fullon és az old school goa stíluselemit is megtalálhatjuk. A következő lemez 2009-ben érkezett a Yellow Sunshine Explosion-tól, The Secret Of Meditation címen. Gyönyörű dallamok kísérik végig az egész albumot, ezzel hatalmas népszerűséget és elismerést szerzett az egész világon. Utolsó albuma 2011-ben jelent meg a német BMSS Records-nál. A Music Revolution bizony kicsit gyengébbre sikerült, viszont minden számnak megvan a maga sajátossága. Az utolsó szám például egy remek downtempo.

image

Több válogatás albumon is szerepletek a zenéi, például a Goa Trance Missions sorozaton és számos DJ Bim által válogatott lemezen.

Új albuma hamarosan érkezik, Fall Of The Idols lesz a címe. Várjuk!