Burn In Noise

Gustavo Manfroni teljes idejét és érdeklődését a zenének szenteli. Már a fiatal korában is gitározott. Két rock bandában is játszott, amíg egy londoni utazása során közel nem kerül a pszichedlikus trance zenéhez.

Az érdeklődése az elektronikus zene iránt gyorsan nőtt, 1999 végén megvásárolta első zenei szoftverét és elkezdte produceri munkásságát.

image

Pár év alatt hatalmas elismerést szerzett a live act zenészek körében. Olyan hatalmas zenei fesztiválokon vett részt, mint az Ozora Festival (Magyarország), Boom Festival (Portugália), Universo Paralello (Brazília), Ultramusic Festival (Oroszország), Fusion Festival (Németország), Vuuv Festival (Németország), Eclipse Summer Festival (Kanada), Sonica Festival (Olaszország), FullMoon Festival (Németország), Aurora Festival (Görögország), Paradise Festival (Ausztria), Summer Never Ends Festival (Svájc), Waldfrieden Wonderland Festival (Németország), Glade Festival (Nagy Britannia), Maitreya Festival (Ausztrália), Eclipse 2012 Festival (Ausztrália), Antaris Festival (Németország). Több, mint 150 megjelenése lett különböző kiadóknál világszerte.

Egyéni stílusa az erős, tüzes basszusok és a strukturált pszichedelikus vezetésre fókuszál, mellyel könnyen eléri a hallgatók figyelmét. Nem a jól megszokott full-on műfajt erősíti, hanem egy új irányt hoz a táncparkettre.

Eddig 3 teljes hosszúságú albuma jelent meg, az első 2005-ben a Vagalume Records-nál Broken MP3 címen, a második és a harmadik már az Alchemy Records-nál, 2008-ban a Passing Clouds és 2014-ben a Beyond Known Space.

2009-ben két díjra is jelölte (legjobb előadó és legjobb zeneszám) a legnagyobb zenekereskedő portál, a Beatport. 2008-ban a Passing Clouds albumáról származó Transparent című szám benne volt a három legkeresettebb és megvásárolt számok között a Beatport Psytrance szekciójában.

2009-ben Dickster-rel együtt elindított egy új live act projektet Circuit Breakers néven. A 2009-es és 2010-es kislemezeik után, 2013-ban megjelent első albumuk is a Nano Records gondozásában, Fragmented Reality címmel.

Idén élőben is hallhatjuk őt a S.U.N., Boom, Psy-Fi és számos egyéb fesztiválon.