Inner Sanctum: Roots Of Summer

Május 29-én tartja az Inner Sanctum fesztivál promó buli sorozatának harmadik, s egyben záró epizódját az R33-ban.

Az idei fesztivál a TrancePlant nevet kapta. Érkezéskor minden látogató kapni fog egy kis facsemetét, melyet egy előre kiásott gödörbe elültethet, szimbolizálva a természet közelségét és a jövőbe fektetett hitüket. Ugyanis ezt a társaságot nem csak a pszichedelikus zene iránti szeretet hajtja, hanem fajunk és annak jövőbeli környezetének megmaradása is.

11044549_10203762143475657_2265832527618889359_o
Az utolsó találkozó óta eltelt mintegy másfél hónap alatt kis palántáink türelmetlenül várják július első hetét, hogy végre átkerüljenek végleges helyükre. Ilyenkor fontos igazán a törődés! Yaminahua négy órás ápolása remélhetőleg elősegíti az egészséges és erős gyökerek kialakulását. A két éve megjelent nagysikerű debüt lemez (Derelict) után idén érkezik a svájci zenész második albuma az Osom Music-nál.

A márciusi kihagyás után visszatér a pultba Nasgul és Varázsló is, hogy bemutassák legújabb zenéiket a kis családnak. Talán elcsíphetünk egy-egy számot a hamarosan megjelenő albumokról is?!

Az est fennmaradó idejében az Irgumburgum páros biztosítja a megfelelő számú BPM elérését. A látvány- és dekó elemeket ez alkalommal a 4.49 csapata készíti.