VA – Sacred Sound Temple 3

Megjelent a Sacred Sound Temple harmadik és egyben utolsó felvonása az Active Meditation Music gondozásában.

 Az ingyenesen letölthető albumon a megszokottól kicsit eltérő stílusú zenéket találunk 160-180 BPM-ig.

a4130912366_10
1.Forma Mentis – Reborn
2.Egova – Neuron Module
3.Noise Gust vs Midzinco – Crystal Child Dance
4.Kasatka – Alchemy
5.Demoniac Insomniac – Sita Ram (Stop The War)
6.Seth – Placebo
7.Dog Of Tears – Spiral
8.Pangea – It’s Been Forever
9.Crystal Dabship Orchestra – Northern Lights
10.Lucronofix – Aramani

Az album Forma Mentis kellemes, nem túl gyors számával kezdődik, a Reborn-nal. Kicsit komolyabb folytatásként érkezik az orosz Egova aki Neuron Module című számával kezdi el az agytekervények csavargatását.

Harmadik számként egy kicsit vidámabb, hitechesebb zenét kapunk Noise Gust és Midzinco közreműködésében. Ezután Kasatka kalauzol minket Alchemy című számával, egy csillogós varázsvilágba, a második percnél igencsak érdekes atmoszferikus dallamokkal.

Demonic Insomniac folytatja a bolondozást a Sita Ram című számmal. Újra bekomolyodunk (és gyorsulunk) kicsit Seth vezetésével, zenéje a Placebo megmarad ugyan hitechnek de a bolondos dallamok helyét átveszik az energetikus basszusok és csavarodós hangok. Rövidke (4perces) experimental jellegű szám következik The Dog of Tears-től. Hasonló stílusú számával az It’s Been Forever-rel folytatja a sort Pangea. Utolsó előtti számként jön Crystal Dabship Orchestra a Northern Lights című számmal. Gyönyörű, több mint 3 perces intró után, éteri, áttetsző világba küldi elménket.

Az utolsó szám Lucronofix alkotása, az Aramani kicsit hagyományosabb jellegű mint az előző három kísérletezős, experimentalos zene, de természetesen stílusában tökéletesen illeszkedik a dallamos könnyed hangulathoz.